Urirama 2.0 – 5% rentedragende lening + 10% vakantiebonus

Urirama 2.0 – 5% rentedragende lening + 10% vakantiebonus 2020-05-28T03:09:33+02:00

Familiebedrijf breidt uit en zoekt financiering met aantrekkelijke rente

Banken geven 0 % rente op het saldo op uw rekening ! Ze berekenen zelfs negatief rente bij een batig saldo.
Wees geen dief van uw eigen portemonnee en ontvang 5 % rente op uw geld.

De Cuba & de Winter beheert het bouwproject Urirama 2.0 voor de uitbreiding van een vakantiewoning. De eerste fase is met succes afgerond. Voor de tweede fase starten wordt er financiering gezocht.

Uitbreidingsbehoefte

Voor de uitbreiding van de zeer smaakvolle vakantiewoning Urirama (www.urirama.nl) wordt een grote kamer gebouwd tegen de bestaande woning aan. Fundament en muren staan al en utiliteitsvoorziening zijn reeds getroffen. Het betreft dus een uitbreiding van de bestaande vakantiewoning met een zeer ruime slaapkamer, douche en toilet die tevens geschikt zijn voor mindervaliden. De woning is dan verhuurbaar voor 6 personen in plaats van 4 personen nu. Dat zal nog betere mogelijkheden en resultaten geven bij verhuur.

Tevens wordt er een zwembad gebouwd (7mx3m) door DHZ, een bouwer met een zeer goede trackrecord. Er is een contract getekend en de financiering is rond.

Dit is een voorbeeld

Benodigd kapitaal en betaling aflos en rente

Voor fase 2 is een kapitaal nodig van een bescheiden € 30.000,- doordat er ook sprake is van een eigen inbreng van de eigenaren. De start van fase 2 is in de tweede helft van 2020 en afronding in 2021.

Het kapitaal wordt verworven door het aangaan van rentedragende leningen. Het betreft leningdelen van € 2.500,- of een veelvoud of een deel daarvan met een minimum van € 1.000,-.

De terugbetaling vindt plaats in 60 maandelijks termijnen. De rente bedraagt 5% over een looptijd van 5 jaar. De eerste terugbetaling vindt plaats 3 maanden nadat het geld is overgemaakt. Het leningdeel is direct rentedragend. De verschuldigde rente wordt tegelijk overgemaakt met de aflossingstermijnen van de lening, zie voorbeeld tabel € 2.500,-

Interessante optie – mogelijkheid genieten van de vakantiewoning

Het is mogelijk om een deel van de lening terug te ontvangen in de vorm van een verblijf in de vakantiewoning die is gevestigd op Aruba. Voor een verblijf van 7 nachten wordt € 500, euro in mindering gebracht op de verschuldigde terugbetaling van de lening, terwijl de rente wel wordt door betaald. Het is mogelijk meer dan 7 nachten te verblijven. Ook zijn meerdere verblijven mogelijk over de gehele periode dat de lening loopt.

Extra 10% van uw lening als vakantiebonus

Als extra blijk van waardering wordt er 10% over het geleende bedrag uitgekeerd als vakantiebonus! Voorbeeld : U leent uit € 2.500,- u ontvangt de maandelijkse aflossing en rente, maar daarbovenop ontvangt u ook 10% dat is dus in dit voorbeeld € 250,- als tegoed dat u te gelde kunt maken bij de huur van de vakantiewoning op elk moment tijdens de leningsperiode van 60 maanden. Dat tegoed mag u ook afstaan aan familie of vrienden. De vakantiebonus is niet uit te betalen in geld, maar als korting op een verblijf in de vakantiewoning Urirama op Aruba.

Staat van de vakantiewoning

De vakantiewoning verkeert in onberispelijke staat, zie de onafhankelijke reviews op Airbnb en www.urirama.nl.  De woning staat op eigen grond er is geen sprake van een nog af te lossen hypotheek of erfpacht.

Zekerheden

Dit product valt niet onder toezicht van de AFM. De eigenaren hebben een zeer goede orderportefeuille sinds de start in december 2019. De vakantiewoning is zeer in trek en heeft een zeer hoge bezettingsgraad waardoor er voor terugbetaling van de lening niet gevreesd hoeft te worden.

De eigenaren garanderen dat zelfs in het geval van niet na kunnen komen van de terugbetaling van de leningsdelen (quod non), de woning altijd beschikbaar is voor de leningverstrekkers die voorrang krijgen boven de andere huurders zodat de zij dus altijd de waarde kunnen terugontvangen. Leninggevers mogen ook derden in hun plaats laten verblijven, in alle situaties.

Voor verdere informatie mail info@cubawinter.nl . Voor informatie over de vakantiewoning kijk op www.urirama.nl.

Met belangstelling zien wij uw reactie tegemoet.