Loading...
Consultancy 2017-11-24T11:32:56+02:00

Empathisch waar het kan, duidelijk waar het moet.

Sinds 1978 ben ik actief als ondernemer en eigenaar van bedrijven. Vanaf 2000 was ik 16 jaar directeur van twee grote ondernemingen in Rotterdam met meer dan duizend aangesloten ondernemers en medewerkers. Die ervaringen stellen mij in staat bedrijven en ondernemers te ondersteunen.

Advies

It’s lonely at the top. CEO’s ervaren met regelmaat dat zij in hun verantwoordelijkheid voor het gehele bedrijf behoefte hebben aan een sparringpartner over onderwerpen die bezwaarlijk met het managementteam besproken kunnen worden. Voor een luisterend oor van een goede ervaren hoorder die weet wat het is om te worstelen met dillema’s en iemand die u ook een spiegel kan voorhouden kunt u contact met mij opnemen via sjaak@cubawinter.nl .

Ondersteuning

U bent tijdelijk door omstandigheden niet in staat uw bedrijf te leiden en durft het niet zomaar over te dragen aan een van uw medewerkers. Ook wanneer er een tijdelijk inzet nodig is voor een plotseling opengevallen plaats in het managementteam kunt u met mij contact opnemen via sjaak@cubawinter.nl .

Verbinding en creativiteit

Ik ben een mensen mens en verbindt dus graag. Met gevoeligheid voor verhoudingen en belangen kunnen creatieve oplossingen gevonden worden voor uw bedrijf en uw relaties met opdrachtgevers. Kan ik u helpen. Neem contact op via sjaak@cubawinter.nl .

Toezicht

Bedrijven zijn soms gehouden toezichthouders aan te stellen. Afhankelijk van de rechtsvorm wordt dat ingevuld door een Raad van Commissarissen of een Raad van Toezicht. Toezichthouders kunnen naast hun controlewerkzaamheden op de onderneming ook de directie bijstaan met raad en daad. De Cuba & De Winter biedt, vanuit jarenlange ervaring in directie als ook in toezicht, expertise aan. U  kunt u contact opnemen via sjaak@cubawinter.nl .

Wijze mensen hebben geen advies nodig, dwazen willen er geen.