Loading...
Mediation 2017-11-24T11:35:09+02:00

Laat ons helpen weer in balans te komen met jezelf en je omgeving

Op zoek naar de beste oplossing voor een conflict

Door middel van Mediation zoeken personen of partijen met behulp van een mediator een oplossing voor een conflict door met elkaar in gesprek te gaan. De mediator is een onafhankelijke, neutrale bemiddelaar. Hij helpt om samen in gesprek te gaan over het probleem.

Bijvoorbeeld bij een moeizame samenwerking binnen een team, een slepend arbeidsconflict met een leidinggevende of medewerker of een zakelijk conflict met een compagnon of mede -aandeelhouder.

Voordelen

Mediation is effectiever, goedkoper en sneller dan de strijd voeren via advocaten. Bij een rechtsgang zal de rechter veelal een der partijen in het gelijk stellen en de ander in het ongelijk. Met die uitspraak moet men het doen. Mediation helpt personen en partijen om gezamenlijk toch een goed gewogen uitkomst te komen waar beide partijen mee kunnen leven en er ook geen onnodige schade aan naam of reputatie ontstaat.

Neem contact op wanneer :

  • Uw zakenpartner en u om redenen de chemie uit de samenwerking voelen wegsijpelen
  • Uw medewerkers hun onderlinge problemen niet zelf kunnen oplossen
  • U als medewerker herhaaldelijk in conflict raakt met uw leidinggevende
  • U bent zelf de helft van een succesvolle Mediation. Ga bij u zelf na of u bereid bent naar de mening van de ander te luisteren. Bent u bereid om tot een resultaat te komen en niet slechts voor uw eigen gelijk te gaan ?

Wijze mensen hebben geen advies nodig, dwazen willen er geen.